Produktové dotazy: 730 829 745

Na jaké ozdoby a dekorace lze šišky použít?

Ornamenty a dekorace jsou nedílnou součástí designu každého pokoje, zejména při různých typech svátků a oslav. Nejvíce ceněné a obdivované jsou dekorace, které byly ručně vyrobeny s použitím originálních prvků, jako jsou šišky.

Ozdoby ze šišek jsou oblíbeným dekorativním prvkem v mnoha domácnostech, zejména během Vánoc. Originální dekorace jsou většinou takové, které nebyly zakoupeny v obchodě, ale vyrobené ručně. Prvky tvořící dekorace lze vybrat podle vlastního vkusu a dostupnosti.
  

Co je potřeba k výrobě ozdob ze šišek?

U kreativních dekorací je dobré použít šišky, které se hodí na vánoční, podzimní a dokonce i celoroční dekorace, podle toho, s jakými prvky je zkombinujeme. Šišky lze snadno získat při procházce v lese nebo parku, kde rostou jehličnaté stromy. Při jejich sběru se vyplatí zakoupit i další tam dostupné materiály, které se mohou hodit při tvorbě dekorací. Mezi ně patří mimo jiné: větvičky jehličnatých stromů, kůrové prvky a menší klacíky, barevné listí, žaludy a horský popel. K výrobě šiškové dekorace potřebujete také materiály, které v některých případech budou tvořit základ spojující všechny prvky. Jedná se především o různé druhy věnců, papírových kornoutů, houbiček a skleněných nádob libovolného tvaru. Nezapomínejte ani na nákup hotových dekoračních prvků, jako jsou stuhy, mašle, korálky, třpytky a spreje v různých barvách. Pokud si plánujeme vyrobit vlastní ozdoby ze šišek, je potřeba nakoupit i materiály, které při jejich výrobě pomohou. Jedním z nejdůležitějších nástrojů je lepicí pistole , díky které dokážeme efektivně a trvale spojit všechny prvky. To nevylučuje použití nití nebo provázků, které mohou být doplňkovým dekorativním prvkem. Při práci na dekoracích skvěle poslouží i kleště na držení materiálů, nůžky a zlomený nůž , se kterými můžete stříhat nebo opracovávat prvky, které to vyžadují. 

Jaké dekorace ze šišek?

Šišky jsou výborným materiálem pro výrobu různých ozdob a dekorací, vhodné pro každodenní použití nebo jako součást vánočních dekorací. Co z nich lze vyrobit a kde je použít, záleží na jejich velikosti a stupni rozvinutosti a také na naší kreativitě. Nejběžnější vánoční ozdoby jsou vyrobeny ze šišek. Patří mezi ně ozdoby na vánoční stromky, jako jsou přívěsky vyrobené z borovicových šišek malovaných v různých barvách. Časově náročnější jsou různé druhy zvířat, např. sovy nebo ježci, ale i cetky a další závěsné vánoční ozdoby složené z mnoha šišek. Materiály z lesa jsou také použity k vytvoření řetězu, který je originálním prvkem vybavení. Mezi další dekorace tohoto typu patří: Vánoční stromky ze šišek, věnce perfektní jak do pokojíčku, tak třeba i na vchodové dveře. Oblíbeným řešením jsou také podzimní dekorace se šiškami ve skle. V tomto případě jsou šišky kombinovány s dalšími dekorativními prvky a malými světly nebo svíčkami. Dekorace, které jsou obvykle kombinací šišek se sušeným ovocem, žaludy nebo horským popelem, jsou stále častější. Jsou umístěny v různých typech nádob nebo slepeny do libovolného tvaru. Takto vytvořené dekorace dobře fungují jak doma, tak na zahradě.

Nakupujte jako král na našem e-shopu Král dílny!

Když chcete mít královskou dílnu, potřebujete královské vybavení. Na našem e-shopu nabízíme širokou škálu produktů pro vaši dílnu a zahradu, od nářadí a pracovního oblečení po zahradní vybavení a technickou chemii.  Staňte se Králem své dílny a nakupujte u nás za nejlepší ceny!
Na jaké ozdoby a dekorace lze šišky použít?

14 dnů na vrácení

Král dílny ví, že se můžete občas zmýlit. Proto vám dáváme možnost vrátit nebo vyměnit zboží do 14 dní a užít si tak bezstarostný nákup
Na jaké ozdoby a dekorace lze šišky použít?

Kvalitní balení

U Krále dílny neexistuje "špatné balení". Každý produkt je balen s pečlivostí a kvalitou, aby dorazil k zákazníkovi v perfektním stavu.
Na jaké ozdoby a dekorace lze šišky použít?

Nářadí do celého králoství

Král dílny posílá své výrobky do celého království! Nabízíme dopravu až ke dveřím nebo osobní odběr v 1000 odběrných místech Zásilkovny a PPL v ČR.
Na jaké ozdoby a dekorace lze šišky použít?

Rádce Vám poradí

Každý Král dílny má svého věrného rádce! Pokud hledáte pomoc a poradenství při výběru zboží, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás!
Na jaké ozdoby a dekorace lze šišky použít?

Erika Stolařová

Věrný zákazník
 
Kvalitní výrobky, komunikace na úrovni a rychlé vyřízení, při potížích vyjdou vstříc, to se jen tak nestává v dnešní době.
Na jaké ozdoby a dekorace lze šišky použít?

Bohuslav Wawrzyczek

Věrný zákazník
 
Široký sortiment, dobré ceny a velmi rychlé vyřízení objednávky.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.