SLF - Potravinářské silikonové mazadlo, 500 ml
Kód: 830030Detailní popis produktu
- Bezpečné použití v potravinářském průmyslu, NSF H1 (registrace č. 143385)
- Potravinářské mazadlo na bázi silikonu
- Transparentní - umožňuje použití na světlých podkladech
- Díky vysoké viskozitě velmi vhodný zejména pro mazání dílů zatížených vysokým tlakem
- Vynikající mechanická a tepelná stabilita
- Skvělá přilnavost
- K promazávání mechanických kovových a plastových dílů
- Odolný vůči atmosférickým vlivům a slabým kyselinám a zásadám
- Kvalitní silikonové oleje zajistí optimální kluzné a mazací vlastnosti
- Zabraňuje vysychání pryžových dílů a nepříjemnému pištění či vrzání plastových dílů
- Teplotně stálý od -50°C do +200°C
- Označení NSF Produkty, které jsou označeny symbolem NSF, splňují technické a legislativní požadavky pro aplikaci v potravinářském průmyslu. NSF International (National Sanitation of Foundation) je jediná nezávislá organizace, která nabízí registraci produktů jako jsou maziva, čisticí prostředky a chemikálie používané při zpracování potravin a nápojů. Produkty, které prošly důkladným toxikologickým hodnocením, jsou registrovány v NSF White Book™, kde jsou evidovány chráněné látky a nepotravinové sloučeniny. Produkty určené pro náhodný kontakt s potravinami jsou označeny symbolem H1. (Nonfood Compounds = Nepotravinové sloučeniny).
- Vynikající ochrana proti korozi, odpuzuje vodu
- Nešpiní, nemastí, není toxický
- Díky speciální struktuře vhodný pro použití v potravinářském průmyslu dle NSF H1
- Velmi vhodný pro mazání tlakově namáhaných dílů: šnekových kol, pružin, ložisek, pantů, kladek, mechanických spojení, šroubů, atd.
- Použitelný u spojů kov-kov, kov-plast, kov-guma
- Mazání všech pohyblivých dílů na strojích, zejména v oboru zpracování plastů, automobilovém průmyslu, v potravinářském, farmaceutickém, tiskařském a papírenském průmyslu
- Sprej před aplikací důkladně protřepejte
- Plochu řádně očistěte od starých mazadel (BKX 840 010, CCS 840 011)
- Aplikujte nástřikem na požadovaný povrch
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.